Geen verzendkosten

Toont alle 7 resultaten

Wandelen langs watermolens

19.50

NIEUWE WANDELGIDS

Wandel jij ook graag langs mooie beken en door weelderige bossen? Wellicht kom je dan ook wel een watermolen tegen, deze staan vaak op de meest prachtige plekken. Wandel met mij in 19 routes langs 33 watermolens. Wandelingen door bos, cultuurhistorische landschappen en beken. Ontdek de watermolenlandschappen en geniet!

Bondswandelweg van Amsterdam naar Arnhem (E-Book)

5.00

E-BOOK
De eerste lange afstandsroute van Nederland: de Bondswandelweg van Amsterdam naar Arnhem uit 1914. In deze wandelgids vind je meer dan alleen de routebeschrijving: veel informatie en tientallen foto’s vertellen samen het verhaal van deze oude Bondswandelweg. Geniet van 154 kilometer venen, het Gooi, de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, en ontdek dat er verrassend veel van de oude route nog altijd beleefbaar is.

Out of stock
Uitverkocht!

De spannendste wandelroutes met kinderen

20.50

UITVERKOCHT
Wil je wandelen, maar hebben de kinderen geen zin? Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks slaan de handen in een voor een te gek nieuw boek: “De spannendste wandelroutes met kinderen”. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste in de auto zitten?