Geen verzendkosten

Toont alle 10 resultaten

De spannendste wandelroutes met kinderen

20.50

2E DRUK

Wil je wandelen, maar hebben de kinderen geen zin? Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks slaan de handen in een voor een te gek nieuw boek: “De spannendste wandelroutes met kinderen”. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste in de auto zitten?

De spannendste wandelroutes met kinderen én kinderwandelpin

26.00

2E DRUK

Wil je wandelen, maar hebben de kinderen geen zin? Ellen en Bob Luijks slaan de handen in een voor een te gek nieuw boek: “De spannendste wandelroutes met kinderen”. En wat is er nou leuker dan de kinderen uit te rusten met deze toffe kinderwandelpin. Leuk voor op de rugzak!

Kinderwandelroute Berg & Bos, Apeldoorn

15.00

Een op en top Veluwe-beleving heb je in Park Berg en Bos. We wandelen op 18 september 4,6 kilometer langs dieren die je op de Veluwe kunt tegenkomen. Natuurlijk gaan we ook spelen in de speeltuin en beklimmen we de uitkijktoren. Ga je mee?

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg met bondswandelwegpin

24.45

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland! En je besteld meteen daarbij de wandelpin van de Oude Bondswandelweg voor op je rugzak of pincollector.

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg

19.50

GENOMINEERDE WANDELGROUTE VAN HET JAAR 2022
Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. De charme van deze oude bondswandelweg nog steeds onveranderd groot. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland!