Geen verzendkosten

Toont alle 8 resultaten

Aanbieding!

De Wandelgids; 100 wandeltips

20.00

VOORVERKOOP
Ben je op zoek naar een leuke wandeling in een bepaalde regio, wil je wat weten over wandelstokken of juist weten welke wandel-apps handig zijn? Ik neem de mensen met deze gids graag mee om ze enthousiast en vertrouwd te maken over de natuur en het wandelen. Dit boek staat vol tips, overzichtelijk op alfabet: van Accommodatie tot Zuid-Limburg en van Blotevoetenpad tot Wandelen met wielen. Iedereen zal hier iets handigs en leuks voor zichzelf kunnen uithalen.

Aanbieding!

Van paarse heide tot orchideeënweide

25.00

Limburg is door zijn langgerekte ligging een bijzondere provincie. Er zijn in deze zuidelijke provincie maar liefst 455 natuurgebieden, maar welke moet je nu zeker gezien hebben. Wij helpen je op weg met dit koffietafelboek van maar liefst 240 pagina’s met de 100 mooiste natuurgebieden in Limburg.

 

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg met bondswandelwegpin

24.45

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland! En je besteld meteen daarbij de wandelpin van de Oude Bondswandelweg voor op je rugzak of pincollector.

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg

19.50

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. De charme van deze oude bondswandelweg nog steeds onveranderd groot. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland!