Verzendkosten volgens verzendlocatie.

Toont alle 8 resultaten

Aanbieding!

Oude IJssel-Rijnpad

4.00

Het (Oude) IJssel-Rijnpad voert je door twee volstrekt verschillende gebieden. Deels loop je door uitgestrekte bosgebieden waar zo te zien al vele eeuwenlang niets is veranderd en waar een weldadige rust vanuit gaat. Voor het andere deel loop je door een typisch Hollands rivierenlandschap. De wandelroute is 135 kilometer lang.

Wandelen in Groningen langs het Hunze- en Fivelpad

5.00

Het Hunze- en Fivelpad is een wandelroute van Zoutkamp naar Paterwoldsemeer. Het pad is 103 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. In het boekje staat een ruime beschrijving van de historie van de provincie Groningen. De route voert je voor een belangrijk deel door het stroomdal van de Hunze en de Fivel.

Wandelen op het Flevopad

5.00

Het Flevopad is een rondwandeling in onze jongste provincie. Maar dat wil niet zeggen minder mooi. De route neemt je mee naar verrassende plekjes in de bossen die nu na 70 jaar een volwassen uiterlijk krijgen. Een ontmoeting met een ree is op deze tocht niet ondekbaar. De route is net iets meer dan 90 kilometer lang.

Out of stock
Uitverkocht!

Wandelen in Limburg op het Napoleonspad

5.00

UITVERKOCHT
Het Limburgs Napoleonspad is een wandeling van Grubbenvorst naar Weert. Het pad is 69 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. De wandelroute voert langs oude Maasarmen en langs de Noordervaart, waartoe Napoleon de opdracht toe gaf deze te bouwen. Langs kapellen en door de bossen. Langs een uitloper van de Peel om dan te eindigen in de stad Weert.