Wandelboswachter Ellen promoot jouw wandelroute of accommodatie

De titel zegt het eigenlijk al. Heb jij een wandelroute die wel wat aandacht kan gebruiken of een leuke accommodatie die jij bij wandelaars onder de aandacht wilt brengen? Dan kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Ik kom als wandelboswachter graag langs. Aan de hand van een wandelroute schrijf ik een leuk verhaal en maak pakkende foto’s die de wandelaar warm maken ook te komen. Dit verhaal is te gebruiken voor jullie eigen kanalen, maar uiteraard zet ik het verhaal op mijn website en maak reclame op Facebook en Instagram. Een bericht wordt zomaar meer dan 10.000 keer bekeken.

Een verhaal gezien vanuit de ogen van een boswachter wekt vertrouwen bij je potentiële klant of bezoeker van de regio. Daarnaast vallen mij uiteraard andere dingen op dan andere wandelaars. Het is ook mogelijk om in regionale media of toeristische informatiediensten verhalen aan te leveren. Naast een boswachter, is het ook mogelijk om een combinatie te maken met de diensten van mijn man Bob Luijks, professioneel natuurfotograaf en hoofdredacteur Natuurfotografie Magazine. Ook voor kindvriendelijke routes of accommodaties kun je bij mij terecht. Als auteur van dé wandelgids met spannende kinderwandelroute komt ook onze dochter, Agnes, graag je product testen.

Wandelroute uitzetten 
Wil jullie toeristische dienst een leuke nieuwe wandelroute? Wil je als accommodatie je klanten een route aanbieden van de boswachter? Ik kom graag een wandelroute voor je uitzetten. Ik zoek speciaal voor jou de mooiste paden om bezoekers van de regio een onvergetelijke wandeling te laten maken. Ik heb jarenlange ervaring met het uitzetten van wandelroutes, zowel als boswachter als voor het maken van wandelgidsen of magazines.

Reportage voor jouw magazine
Hebben jullie een magazine om te regio te promoten of wil je graag brochure voor jouw accomodatie? Uiteraard wil je dan de bezoeker van de regio de prachtige natuur in je omgeving laten zien. Naast een mooi verhaal over de natuur of een wandelroute kunnen wij ook de layout of een fotoreportage verzorgen.

Nu kan ik natuurlijk een heel verhaal vertellen waarom ik geschikt ben om jouw product of accommodatie te promoten, maar het beste is om voorbeelden te laten zien.

Geldersche Vallei
Promotie Grebbeliniepad

Promotie tekenwerende kinderkleding
Kleding van het Rovince merk Grizzly

Interesse om ook samen te werken? Vraag naar de mogelijkheden via ellen@natuurportret.nl