Ik ben Ellen, moeder en vrouw van. Naast mijn mooie functie als boswachter bij Natuurmonumenten in een van de mooiste streken van Nederland, het Rijk van Nijmegen, heb ik nog een grote passie: wandelen. Veelal ben ik te voet te vinden in ‘mijn’ gebieden. Wandelend zie je immers toch het meest. Bloemen, paddenstoelen en andere details gaan leven als je je langzaam door het landschap beweegt.

Als kind was ik al niets liever dan buiten. Tijdens mijn studie liep ik stage bij Staatsbosbeheer. Vanaf toen wist ik zeker dat ik graag in de natuur wilde werken. Mensen vertellen hoe mooi ons eigen Nederland is. Dat je ook ‘om de hoek’ prachtige natuur hebt en daarvoor helemaal niet naar verwegiestan hoeft.

Tijdens het wandelen word ik meestal vergezeld door mijn dochter Agnes. Samen doen we ons best door geheel Nederland te wandelen. Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met anderen. Ontdek het op mijn website. Wil je me live volgen? Dat kan via facebook.com/wandelboswachterellen. of via instagram.com/wandelboswachterellen.

Wil je rechtstreeks contact met mij? Mail me dan via ellen@natuurportret.nl.

Wandelboswachter Ellen is onderdeel van Natuurportret.