Ik ben Ellen, moeder van een mooie dochter en vrouw van een lieve man. Ik kom graag in de natuur en deze liefde voor het wandelen, de natuur én mooie plekjes te ontdekken breng ik graag aan iedereen over. Dit doe ik in de vorm van de blogs die ik op deze website schrijf, maar ook schrijf ik wandelgidsen en maak ik reportages voor magazines en artikelen voor websites en kranten. Ik ben van mening dat je te voet het meeste van de omgeving ziet. Bloemen, paddenstoelen en andere details gaan leven als je je langzaam door het landschap beweegt.

Na jarenlang als boswachter in het Rijk van Nijmegen te hebben gewerkt ben ik sinds januari 2024 aan de slag bij Stichting het Limburgs Landschap. Nu kan ik iedereen vertellen hoe mooi de provincie Limburg is en welke natuurparels er te vinden zijn, want ons eigen land is prachtig. We hebben mooie natuur ‘om de hoek’ .

Tijdens het wandelen word ik meestal vergezeld door mijn dochter Agnes. Samen doen we ons best door geheel Nederland te wandelen. Ik deel mijn kennis en ervaringen graag met anderen. Ontdek het op mijn website. Wil je me live volgen? Dat kan via facebook.com/wandelboswachterellen. of via instagram.com/wandelboswachterellen.

Wil je rechtstreeks contact met mij over de wandelgidsen, een wandeling of iets op deze website? Mail me dan via ellen@natuurportret.nl.

Wandelboswachter Ellen is onderdeel van Natuurportret.