Welkom op mijn webshop.
Je vindt hier toffe wandelgidsen, begeleide wandelingen en leuke extra's.
Ik probeer je bestelling binnen een week te verwerken, waardoor je een boek niet altijd de volgende dag in huis hebt. Ook de bezorgdiensten hebben vaak nog een paar dagen nodig.
Hartelijk dank voor je begrip.
Geef het bij je bestelling aan als je bestelling toch haast heeft of mail me even voor wat er mogelijk is.

 

Toont alle 23 resultaten

De spannendste wandelroutes met kinderen

20.50

2E DRUK

Wil je wandelen, maar hebben de kinderen geen zin? Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks slaan de handen in een voor een te gek nieuw boek: “De spannendste wandelroutes met kinderen”. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste in de auto zitten?

De spannendste wandelroutes met kinderen én kinderwandelpin

26.00

2E DRUK

Wil je wandelen, maar hebben de kinderen geen zin? Ellen en Bob Luijks slaan de handen in een voor een te gek nieuw boek: “De spannendste wandelroutes met kinderen”. En wat is er nou leuker dan de kinderen uit te rusten met deze toffe kinderwandelpin. Leuk voor op de rugzak!

Kinderwandelroute Berg & Bos, Apeldoorn

15.00

Een op en top Veluwe-beleving heb je in Park Berg en Bos. We wandelen op 18 september 4,6 kilometer langs dieren die je op de Veluwe kunt tegenkomen. Natuurlijk gaan we ook spelen in de speeltuin en beklimmen we de uitkijktoren. Ga je mee?

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg met bondswandelwegpin

24.45

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland! En je besteld meteen daarbij de wandelpin van de Oude Bondswandelweg voor op je rugzak of pincollector.

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg

19.50

GENOMINEERDE WANDELGROUTE VAN HET JAAR 2022
Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. De charme van deze oude bondswandelweg nog steeds onveranderd groot. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland!

Aanbieding!

Oude IJssel-Rijnpad

4.00

Het (Oude) IJssel-Rijnpad voert je door twee volstrekt verschillende gebieden. Deels loop je door uitgestrekte bosgebieden waar zo te zien al vele eeuwenlang niets is veranderd en waar een weldadige rust vanuit gaat. Voor het andere deel loop je door een typisch Hollands rivierenlandschap. De wandelroute is 135 kilometer lang.

Wandelen in Groningen langs het Hunze- en Fivelpad

5.00

Het Hunze- en Fivelpad is een wandelroute van Zoutkamp naar Paterwoldsemeer. Het pad is 103 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. In het boekje staat een ruime beschrijving van de historie van de provincie Groningen. De route voert je voor een belangrijk deel door het stroomdal van de Hunze en de Fivel.

Wandelen op het Flevopad

5.00

Het Flevopad is een rondwandeling in onze jongste provincie. Maar dat wil niet zeggen minder mooi. De route neemt je mee naar verrassende plekjes in de bossen die nu na 70 jaar een volwassen uiterlijk krijgen. Een ontmoeting met een ree is op deze tocht niet ondekbaar. De route is net iets meer dan 90 kilometer lang.

Wandelen in Limburg op het Napoleonspad

5.00

NOG ENKELE EXEMPLAREN
Het Limburgs Napoleonspad is een wandeling van Grubbenvorst naar Weert. Het pad is 69 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. De wandelroute voert langs oude Maasarmen en langs de Noordervaart, waartoe Napoleon de opdracht toe gaf deze te bouwen. Langs kapellen en door de bossen. Langs een uitloper van de Peel om dan te eindigen in de stad Weert.