Welkom op mijn webshop.
Je vindt hier toffe wandelgidsen, begeleide wandelingen en leuke extra's.
Ik probeer je bestelling binnen een week te verwerken, waardoor je een boek niet altijd de volgende dag in huis hebt. Ook de bezorgdiensten hebben vaak nog een paar dagen nodig.
Hartelijk dank voor je begrip.
Geef het bij je bestelling aan als je bestelling toch haast heeft of mail me even voor wat er mogelijk is.

 

Toont alle 24 resultaten

De spannendste wandelroutes met kinderen

20.50

Wil je wandelen, maar hebben de kinderen geen zin? Wandelboswachter Ellen Luijks en natuurfotograaf Bob Luijks slaan de handen in een voor een te gek nieuw boek: “De spannendste wandelroutes met kinderen”. Wedden dat de kinderen voortaan als eerste in de auto zitten?

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg met bondswandelwegpin

25.25

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland! En je besteld meteen daarbij de wandelpin van de Oude Bondswandelweg voor op je rugzak of pincollector.

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg

19.50

GENOMINEERDE WANDELROUTE VAN HET JAAR 2022
Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. De charme van deze oude bondswandelweg nog steeds onveranderd groot. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland!

Aanbieding!

Oude IJssel-Rijnpad

4.00

Het (Oude) IJssel-Rijnpad voert je door twee volstrekt verschillende gebieden. Deels loop je door uitgestrekte bosgebieden waar zo te zien al vele eeuwenlang niets is veranderd en waar een weldadige rust vanuit gaat. Voor het andere deel loop je door een typisch Hollands rivierenlandschap. De wandelroute is 135 kilometer lang.

Wandelen op het Flevopad

5.00

Het Flevopad is een rondwandeling in onze jongste provincie. Maar dat wil niet zeggen minder mooi. De route neemt je mee naar verrassende plekjes in de bossen die nu na 70 jaar een volwassen uiterlijk krijgen. Een ontmoeting met een ree is op deze tocht niet ondekbaar. De route is net iets meer dan 90 kilometer lang.

Wandelen in Groningen langs het Hunze- en Fivelpad

5.00

Het Hunze- en Fivelpad is een wandelroute van Zoutkamp naar Paterwoldsemeer. Het pad is 103 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. In het boekje staat een ruime beschrijving van de historie van de provincie Groningen. De route voert je voor een belangrijk deel door het stroomdal van de Hunze en de Fivel.