Toont alle 21 resultaten

Aanbieding!

Van paarse heide tot orchideeënweide

25.00

Limburg is door zijn langgerekte ligging een bijzondere provincie. Er zijn in deze zuidelijke provincie maar liefst 455 natuurgebieden, maar welke moet je nu zeker gezien hebben. Wij helpen je op weg met dit koffietafelboek van maar liefst 240 pagina’s met de 100 mooiste natuurgebieden in Limburg.

 

Aanbieding!

Oude IJssel-Rijnpad

4.00

Het (Oude) IJssel-Rijnpad voert je door twee volstrekt verschillende gebieden. Deels loop je door uitgestrekte bosgebieden waar zo te zien al vele eeuwenlang niets is veranderd en waar een weldadige rust vanuit gaat. Voor het andere deel loop je door een typisch Hollands rivierenlandschap. De wandelroute is 135 kilometer lang.

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg met bondswandelwegpin

24.45

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland! En je besteld meteen daarbij de wandelpin van de Oude Bondswandelweg voor op je rugzak of pincollector.

Oude Bondswandelweg door Zuid-Limburg

19.50

Wandelen door Zuid Limburg staat garant voor prachtige vergezichten, mooie wegen en paden, heerlijke vlaai en avontuurlijke hoogteverschillen. De charme van deze oude bondswandelweg nog steeds onveranderd groot. Laat je verrassen door deze 230 kilometer lange wandeling vol cultuur, natuur en spectaculaire landschappen in het meest buitenlands aandoende stukje van Nederland!

Wandelen in Brabant op het Grensdijkjespad

5.00

DE LAATSTE EXEMPLAREN
De naam van dit pad is voortgekomen uit de verschillende grensdijkjes waar de route over gaat. Zij vormden op verschillende plaatsen de grens tussen de gebieden van het Graafschap Holland en het Hertogdom Brabant. De wandelroute loopt van Sint Oedenrode via Vught, Vlijmen, Kaatsheuvel en Oosterhout naar Breda en is 85 kilometer lang.

Wandelen in Drenthe op het Drenthelaarpad

5.00

DE LAATSTE EXEMPLAREN
Drenthe is misschien wel de mooiste provincie van Nederland. Het Drenthelaarpad begint aan het Paterswoldermeer en gaat in 133 kilometer dwars door Drenthe om in Balkburg, net in Overijssel te eindigen. De diversiteit in gebieden in Drenthe is enorm. Van uitgestrekte veen- en heidevelden tot stroomdallandschappe en stuifzandgebieden.

Wandelen in Groningen langs het Hunze- en Fivelpad

5.00

Het Hunze- en Fivelpad is een wandelroute van Zoutkamp naar Paterwoldsemeer. Het pad is 103 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. In het boekje staat een ruime beschrijving van de historie van de provincie Groningen. De route voert je voor een belangrijk deel door het stroomdal van de Hunze en de Fivel.

Wandelen in Limburg op het Napoleonspad

5.00

Het Limburgs Napoleonspad is een wandeling van Grubbenvorst naar Weert. Het pad is 69 kilometer lang en is uitgezet ter gelegenheid van het 100-jarig jubilieum van het KNBLO. De wandelroute voert langs oude Maasarmen en langs de Noordervaart, waartoe Napoleon de opdracht toe gaf deze te bouwen. Langs kapellen en door de bossen. Langs een uitloper van de Peel om dan te eindigen in de stad Weert.

Wandelen op het Flevopad

5.00

Het Flevopad is een rondwandeling in onze jongste provincie. Maar dat wil niet zeggen minder mooi. De route neemt je mee naar verrassende plekjes in de bossen die nu na 70 jaar een volwassen uiterlijk krijgen. Een ontmoeting met een ree is op deze tocht niet ondekbaar. De route is net iets meer dan 90 kilometer lang.

Out of stock
Uitverkocht!

Wandelen in Overijssel op het Sallandspad

5.00

UITVERKOCHT
Het Sallandspad is een wandelroute van Ommen naar Wijhe, dwars door Salland. Het pad is 40 kilometer lang. Het Sallandse landschap is een prachtig cultuurhistorisch landschap. Fraaie bomenlanen en houtwallen getuigen van vele eeuwen noeste arbeid.

Out of stock
Uitverkocht!

Wandelgids Langs kastelen in en om de West-Betuwe

5.00

UITVERKOCHT
De tien wandelroutes (tussen de 6 en 12 km) in dit boekje komen langs tien plaatsen in en om de West-Betuwe waar niet alleen veel fruitbomen staan, maar ook prachtige middeleeuwse kastelen. De natuur is overweldigend, het fruit smaakt naar meer en de geschiedenis is fascinerend.